Успешна доставка на 6 броя нови електродвигатели WEG 315kW

 

В началото на 2022 г., Елин Инженеринг ООД успешно достави шест нови електродвигатели WEG на един от нашите ценни клиенти. Тази доставка допълва портфолиото ни от нови продукти и подчертава ангажимента ни да предлагаме най-добрите решения на нашите клиенти.

 

Нови_електродвигатели_WEG_преди_доставка

Тези нови електродвигатели WEG са с параметри: 315kW, 992rpm, W22, S1, IP55, и тежат 2091кг. Те са специално проектирани за работа с ремъчна шайба и повишени радиални натоварвания, което ги прави идеални за използване в разнообразни индустриални приложения.

Детайлите по параметрите на двигателите може да видите в следната таблица:

ПараметърСтойност
Мощност 315kW
Скорост 992rpm
Серия W22
Режим S1
Защита IP55
Тегло 2091кг.

Тези двигатели са сертифицирани по ISO 9001:2015, което гарантира високото качество на продуктите и съответствие с международните стандарти.

С доставката на тези персонализирани електродвигатели, Елин Инженеринг ООД демонстрира своята гъвкавост и способност да отговаря на разнообразните нужди на клиентите. Ние се гордеем с предоставянето на най-добрите електродвигатели, ел. двигатели, електромотори и други електрически двигатели на нашите клиенти, като винаги се стремим към иновации и подобряване на нашите продукти и услуги.

Nameplate WEG 315kW