Трифазен двигател WEG HGF 355 C/D/E-06 355kW, 988rpm

 

Елин Инженеринг ООД успешно достави специален WEG HGF електродвигател с мощност 355 kW, 6 полюса (1000 оборота в минута) през 2021 година. Този висококачествен електродвигател е проектиран да отговаря на строгите изисквания и стандарти на индустриалните приложения. 

trifazen dvigatel WEGWEG 355kW

Моторът се отличава с обща закрита вентилаторна охлаждане (TEFC), което гарантира надеждно и ефективно охлаждане на електродвигателя, дори и при изключително високи температури. Той също така разполага с тропикална защита на боята, която увеличава устойчивостта на двигателя на корозия и влага.

Електродвигателят има уникални характеристики като двойно заземяване, лагери с клас C3, термична защита на фазите и лагерите, както и специален тип на смазка - Mobil Polyrex EM. Всички тези характеристики подобряват работата на мотора и осигуряват дългосрочна надеждност.

WEG 988 rpmWEG HGF

Този специален WEG HGF електродвигател е проектиран да работи в условия с ниска температура (-20°C) и висока температура (40°C), както и на надморска височина до 1000 метра.

Елин Инженеринг ООД е горд да предложи и достави висококачествени и надеждни решения като WEG HGF електродвигатели, които отговарят на нуждите на нашите клиенти. Ние сме ангажирани да предоставяме най-добрите продукти и услуги на нашите клиенти, като винаги се стремим към непрекъснато подобрение и иновации.

С този мощен и ефективен електродвигател от 355 kW, 6 полюса, нашите клиенти могат да разчитат на дългосрочна надеждност и отлична производителност. Този специален WEG HGF мотор от Елин Инженеринг ООД е отличен пример за нашата ангажираност към качеството и удовлетворението на клиента.

Ако имате нужда от висококачествени електродвигатели или друго индустриално оборудване, не се колебайте да се свържете с нас. Ние сме на разположение, за да помогнем с консултации, доставка и поддръжка на всички видове електродвигатели и машини.