Ремонт на редуктори

Ремонтиран червячен редуктор„Елин Инженеринг“ разполага с всичко необходимо за изработка на нови и възстановяване на дефектирали части от редуктори, мотор-редуктори, вариатори и други. С възможност за повдигане на редуктори до 2,5т ние сме на Ваше разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Освен телфери и повдигателни съоръжения, сме събрали „под един покрив“ необходимите машини за монтаж и механичен ремонт на всички видове редуктори.

При заявка на клиента се прави пълно разглобяване и се изготвя протокол, придружен със снимки за установяване на първопричината за повредата на редуктора, едва тогава се изготвя оферта за ремонт.
Така Вие имате точна представа за разходите по ремонта, както и разбирате причината за възникналата авария и можете да предприемете съответните действия по отстраняването и или да не допускате повторен ремонт.

Качеството и ниската цена на ремонта е гарантирано от  практиката ни е да доставяме само Оригинални Части, директно от Завода производител или оторизираните му дистрибутори за Източна Европа (когато има такива).

Когато части от редукторите не могат да бъдат доставени поради остаряла номенклатура или когато времето за доставка е твърде голямо, нашите специалисти могат да възстановят детайлите на редуктора.

Независимо дали става въпрос за нов вал, възстановяване с аргонова или СО заварка, ремонт на зъбните колела, лагерните легла и други. Всички необходими ремонти на редуктор могат да бъдат осъществени от нас с гарантирано качество и кратък срок за изпълнение.

Сервиз Елин може да осигури собствен транспорт за всяка точка на България.