Ремонт на компресори

Полухерметичен компресорБлагодарение на 2 десетилетия опит в ремонта на електромоторите и механичната част на компресорите, Сервиз ЕЛИН се утвърди като водеща фирма в областта.

Дългогодишните ни контакти с производители и търговци Ви гарантират най-бърза доставка и качество на резервните части за компресорите .

Имаме вещината и успяхме да изградим сервиз, разполагащ с необходимите машини и оборудване. При нас времето за ремонт и възстанояваване на компресорите е минимално, независимо дали са аксиални компресори, центробежни компресори или бутални полухерметични компресори. Някои от услугите, които предлагаме са:

  • Пренавиване на статора
  • Ревизия, преглед и профилактика на компресора
  • Смяна на вал, биели, уплътнения, лагери и други
  • Смяна на резервни части
  • Нанасяне на покрития и лакове против корозия и ерозия
  • Подобрения и модификации (работни колела (импелер), мембрани и др)
  • Динамично балансиране и центровка на въртящите се части

Освен ремонт на електродвигателите и електрическата част на комперсорите, от Сервиз ЕЛИН предлагаме и качествен ремонт на всички механични детайли! Показателите на отремонтирания компресор не се отличават от тези, на чисто новите компресори.

Ремонт на полухерметични компресори

Полухерметичен компресор

Ремонтиран полухерметичен компресор

Сервиз Елин е оборудван с машини за диагностика и ремонт на полухерметични компресори и различни техни части. Предлагаме ремонт и пренавиване на статора и ротора, смяна на лагерите, биели, клапани, нанасяне на защитни покрития, лакове и др.

Ремонт на аксиални компресори

Може да разчитате на опита на специалистите, които работят в нашия сервиз. Ние ще открием точната повреда на Вашия аксиален компресор и ще извършим качествен ремонт - почистване, динамично балансиране на ротора, боядисване на вътрешните дискове, проверка и смяна на лагери, вал и лопатки, нанасяне на защитни покрития, и др.

Ремонт на бутални компресори

Имаме нужните машини и уреди, за да предложим профилактика, преглед и ремонт на бутални компресори - нанасяне на защитни покрития, почистване, смяна на клапани, бутала, лагери, уплътнения, пружини, балансиране и други