Oснови и релси за монтаж на ел. двигатели

Известни още като "форгеле" или "шейни", това е препоръчителния начин за монтаж на ел. двигатели.

 КАТАЛОГ: Релси и основи за монтаж и центровка на ел. двигатели /брошура немски релси/

Основи за монтаж на ел. двигатели

Независимо дали използвате ремъци, вериги или фрикционни предавки, след монтажа на ел. двигателя винаги се появява нуждата от "натягане" или "опъване".

relsi za elektromotorС течение на времето вибрациите и триенето водят до хлъзгане и нежелано износване на машините, ел. двигателите или ремъците. Най-добрият начин това да избегнете това е, като бъдете сигурни, че електродвигателят може да бъде центрован и преместен така, че да компенсира въпросните проблеми. За целта разгледайте нашия каталог с предлаганите основи за монтаж на ел. двигатели /известни още като Форгеле/. Примерни приложения на тези продукти са помпи, вентилатори, компресори, конвейри и много други.

Елин Инженеринг предлага богата гама от основи за монтаж на ел. мотори, позволявайки ви да регулирате прецизно позицията на монтираните електрически двигатели до милиметър. Това удължава живота на оборудването, като по този начин намалява загубите.

Релси за монтаж на ел. двигатели

По-опростеният вариант за монтаж на двигателите са предлаганите от нас релси. Те са произведени от галавнизирана стомана, без никакви заварени елементи, което осигурява дълъг живот и устойчивост на корозия. Компактната конструкция е значително подобрена в сравнение с други релси за електромотори разпространени на пазара.

За поръчка и запитване

Телефон: 031 499 188

Email: elin@eldvigateli.com

Skype: elin-engineering