Четкодържатели

Държачи за графитни и медно-графитни четки

Четкодържатели

Елин Инженеринг ООД може да предложи стотици модели държачи за четки (четкодържатели), които могат да бъдат използвани в електромотори, генератори и други.
 
Елин Инженеринг ООД е може би единственият доставчик в България, който може да достави почти всички видове четкодържатели от склад или в най-кратък срок.
 

За нас не е проблем да произведем четкодържатели по поръчка или със специални изисквания.

Заводите и производителите на електрически двигатели знаят, че могат да разчитат на Елин Инженеринг днес и в бъдеще.

Независимо дали става въпрос за производство, ремонт или доставка на четкодържатели.


КАТАЛОГ: Четкодържатели /актуален/

КАТАЛОГ: Руски Четкодържатели /актуален/

КАТАЛОГ: Четкодържатели /стар/

БЛАНКА: Изолиран болт за Четкодържатели


Единични четкодържатели

Единичен четкодържателИзползват се в машини с комутатори и колектори. Предлагаме различни модели, с различни системи за натиск. Тези четкодържатели са произведени от стомана или месинг

Многочислени четкодържачи

dvoen chetkodarzhatelЗа DC електродвигатели и други машини с колектор. Този модел четкодържатели е по-малък и компактен от единичните четкодържатели

Държачи за четки работещи в тандем

chetkodarzhach tandemЗа високопроизводителни ел. двигатели, работещи под тежък товар. Изработват се чрез леене под налягане или пясъчно леене. Всяка четка има свой независим механизъм.

Четкодържатели, фланшово закрепване

Четкодържатели за фланецЕдинично или многочислено изпълнение, произведен от висококачествен месинг, с различни степени на натягане и настройка спрямо износването на четката.

Двойно стягащ четкодържател

Четкодържатели за навит роторИзползват се при електродвигатели с навит ротор, произвеждат се от месинг. Могат да бъдат регулирани в широки граници, за различни диаметри на контактните пръстени.

Четкодържачи с едно рамо

chetkodarzhatel edno ramoИзползват се за електрически машини с контактни пръстени, като единично или двойно-раменни четкодържатели. Състоят се от скоба за захващане на четката и рамо, произведени от месинг

нов четкодържател / стар четкодържател