Съосни редуктори

Редуктори с цилиндрични зъбни колела и съосни валове

Съосни редуктори с цилиндрични зъбни колела КАТАЛОГ: Съосни редуктори с цилиндрични зъбни колела, серия C (РЦ)

BONFIGLIOLI e водещ световен производител на редуктори през последните 50 години, предлагайки цялостни решения за всички индустрии.

Съосните редуктори на BONFIGLIOLI са лесно приспособими към Вашите машини. Заемайки минимално място, редукторите с цилиндрични зъбни колела предлагат ненадмината ефективност, тиха работа и високо КПД.

Съосните редуктори на BONFIGLIOLI се предлагат в 12 различни типо-размера, като за всеки тип има различни опции за монтажи на крака и на фланец.

BONFIGLIOLI е синоним на най-високо качество, надеждност и високи изисквания. За 1 година фирмата произвежда над 1 600 000 редуктора, всеки един от тях е произведен единствено в Италия.

Серия C от нашите редуктори предлага максимален въртящ момент за размерите си, богат избор от предавателни числа и добра цена.

Цилиндричните зъбни колела се произвеждат от закалена стомана.

Корпусите на малките редуктори до C32 се произвеждат от алуминий, а на всички по-големи редуктори в здрав чугунен корпус.

Входящия и изходящия вал на цилиндричните редуктори Bonfiglioli са произведени от висококачествена стомана.

Повърхността на всички съосни редуктори BONFIGLIOLI е с гарантирана корозионна степен на устойчивост C2 (EN 12944-2). При заявка от страна на клиента, за защита от атмосферни условия и корозия, съосните редуктори могат да бъдат доставени с клас 120гр. C3, C4 и C5, постигнати чрез нанасяне на защитно покритие върху редуктора.

Оригиналните съосни редуктори имат нанесени маркировки AC и CC. Гарантиращи тяхното съответствие със стандарта за качество, както и фабричната им проверка и изпитване в статично и работно състояние на редуктора.

e-max.it: your social media marketing partner