Добивна индустрия

Замисляли ли Сте се да използвате помпи, вместо багери и транспортни ленти?

Помпите на KSB са широко разпространени в добивната промишленост и мините, земснаряди и други тежки отрасли като нефетените пясъци.

Дъщерното дружество на KSB - GIW Idustries Inc (САЩ) се занимава изцяло с разработката на шламови помпи за минното дело, рудодобива и помпите за земснаряди.

Помпите произведени от GIW Industries Inc са с много по-дълъг експлоатационен живот, но могат да движат почти веки материал бързо и ефективно.

Без значение дали става дума за фосфатни скали във Флорида, битуминозни пясъци в Канада, медна руда в Чили, ауминиеви продукти произведени в Австралия, алуминиев оксид в Германия или чакъл от световния океан. Такива високо абразивни смеси изискват много от помпата.

Шламовите помпи KSB са произведени от изключително устойчив на износване високоякостен чугун, разработен в Германия. Това гарантира дълъг експлоатационен живот и в най-трудните условия.

KSB е фирмата експерт в транспорта на шлам и гъсти кални течности. Нашите инженери могат да разрешат дори и най-сложните проблеми. Надеждно и ефективно.

Където и да се намирате в България, ние ще бъдем точно до вас. Свържете се с нас и се възползвайте от над 130 годишния опит на KSB, който може да бъде един от факторите за успеха ви.ин

`