Помпи KSB за чиста вода

Индекс на статията

 

Ama-Drainer N

 • Hmax
  12,00 м
  Qmax
  16,50 m³ / ч

  Дизайн 
  С наводняването, вертикални, плътно свързани едностепенни потопяеми помпи, IP 68, с или без контрол на нивото, за максимална дълбочина на потапяне на 2 m. 
  Заявленията 
  Автоматично отводняване на шахти, ями, дворове и мазета обект на риск от наводнения, намаляване на нивата на повърхностните водни, дренажни от подземни проходи, извличане на вода от реки и язовири.

   
 • Hmax
  24,00 м
  Qmax
  46 m³ / ч

  Дизайн 
  Единична или двойна помпени агрегати  
  100 или 200 литра обем на резервоара  
  да EN 12050-2  
  U nderfloor B вол U  
  Събиране резервоар, изработен от устойчив на удар пластмаса, за монтаж в скелети и фондации. Покрийте с разширение ниво-регулиране, покрийте плоча с трапни и сифон капан. 
  Bove А - етаж B вол B  
  Събиране резервоар, изработен от удароустойчив пластмаса, за етаж монтаж. Затворена с миризма Покритие против. 
  Приложения

   
 • Hmax
  6,50 m
  Qmax
  10 m³ / ч

  Дизайн 
  Надежден и компактен отпадъчни води в помпена система с модерен дизайн с изискванията на активен въглен филтър среща хигиенни и с душ връзка като стандарт. 

   
 • Hmax
  16,00 м
  Qmax
  40 m³ / ч

  Дизайн 
  Готов за свързване пакет за един или помпа с двойна помпена станция с PE-LLD (полиетилен) събиране на резервоар за подземен монтаж. Снабден с една или две (за взривозащитни) Ama-Porter потопяеми помпи с бъркалка свободен поток. Събиране дизайн резервоар за DIN 1986-100 и EN 752 / EN 476 / EN 1671. автоматизирана, например с LevelControl единица. 
  Заявленията 
  за преоборудване на помещения, за обезвреждане на отпадъчни води в различни сектори, съвместно депониране канализация за няколко жилищни единици. 

   
 • Hmax
  30,00 м
  Qmax
  7.200 m³ / ч

  Дизайн 
  Wet инсталиран потопяема помпа с незадръстващия ротор, singlestage, един вход, за монтаж в изпускателните тръби, защита от експлозия на G2 T3 ATEX II. 
  Приложения 
  обработка на предварително почистени, химически неутрално отпадъчни води, промишлени отпадъчни води и отпадъчни води, течности, които не съдържат никакви жилави вещества предварително лекувани с екрани и первази, като отпадъчни води, смесена вода и активира помпа утайка в изтичащия поток пречиствателни станции, напояване и дренаж изпомпване системи.

   
 • Hmax
  12,00 м
  Qmax
  25.200 m³ / ч

  Дизайн 
  Wet инсталиран, потопяема помпа с аксиално витло в дизайна на ЕЦБ за монтаж в изпускателните тръби, едностъпална, един вход, защита от експлозия на ATEX II G2 T3. 
  Заявленията 
  за напояване и отводняване на помпени станции, дъждовни води, помпени станции, обработка на сурово и чиста вода в вода и отпадни води пречиствателни станции, на охлаждащата вода в електроцентрали и промишлени инсталации, системи за промишлено водоснабдяване, замърсяването на водите и системи за контрол на наводненията, аквакултурите.

   
 • Hmax
  55,00 м
  Qmax
  21600 m³ / ч

  Дизайн 
  Wet инсталиран потопяема помпа с ротор смесен поток, singlestage, за монтаж в изпускателните тръби. 

  Заявленията 
  обработката на вода, без жилави вещества в напоителни и отводнителни помпени системи, системи за доставка на обща вода, замърсяването на водите и системи за контрол на наводненията.

   
 • Hmax
  100,00 т
  Qmax
  2.400 m³ / ч

  Дизайн 
  Vertical, едноетапно потопяема помпа, изработена от износоустойчиви индустриални материали в коплирана дизайн, различни видове работни колела, за мокра или суха инсталация, стационарна и преносима версия. Дизайн на ATEX. 
  Приложения 
  обработка на всички видове абразивни или агресивно отпадъчни води във вода и вода инженерство отпадъци, както и промишлеността, особено непречистени води, съдържащи дълги влакна и твърди вещества, течности, съдържащи газ / въздух, както и сурови, активиран и разграден шлам; обезсоляване на морската вода.

   
 • Hmax
  160,00 т
  Qmax
  2.600 m³ / ч

  Дизайн 
  Основни части на помпата са Bowl на помпения агрегат, Колона Pipe събрание, както и изхвърлянето сглобяване на главата. Купа механизъм се състои от един или няколко етапа радиално разделени, взаимозаменяеми междинни купи. Колона тръба събрание се състои от сменяеми дължини на тръбите колоната и променлива дълбочина настройка. Монтаж Освобождаване глава се състои от изпускателна глава с опаковани пълнеж зона / механично уплътнение и тяга подреждане лагер (в случай на само стабилно задвижващ вал). 
  Приложения 
  Тези помпи са подходящи за водоснабдителни схеми, схеми за напояване, за понижаване на подпочвените води и обезводняване на мини и строителни обекти. Дълбоки и турбини са особено подходящи за тесни дупки. Минимални сондажни размери варират от 200 мм до 675милиметра. 

   
  • Hmax
   95,00 м
   Qmax
   320 m³ / ч

   Дизайн
   Vertical "конзолни" помпа с плоча за изкопи и резервоари. Конзолна вал без Лагери търкалящи лагери, подкрепени от които бяха на върха. Полу-отворени ротор. CINCP снабден с разтоварваща тръба до външната страна на основната плоча. CINCN без разтоварваща тръба. Дизайн на ATEX. 
   Заявленията
   химически агресивна течности, които могат да бъдат леко замърсени или имат ниско съдържание на сухо вещество в химическата и нефтохимическата промишленост.

    
  • Hmax
   79,50 м
   Qmax
   10,80 m³ / ч

   Дизайн 
   Многостъпална, хоризонтална центробежна помпа моноблок  
   приложения 
   с разпределение на вода, малки напорни системи, напояване, охлаждане

    
  • Hmax
   24,50 м
   Qmax
   140 m³ / ч

   Дизайн 
   наводняването единична помпа или вдигане на канализация с двойна помпа за автоматично изхвърляне на отпадни води и фекалии под нивото на наводнения. Автоматизирани с LevelControl. 
   Заявленията 
   Basement апартаменти, барове, мазе партийните зали, сауни, кина и театри, магазини, както и болници, хотели, ресторанти, училища, обществени сгради, промишлени предприятия, съвместно депониране канализация за редици от къщи и т.н.

    
  • Hmax
   24,50 м
   Qmax
   140 m³ / ч

   Дизайн 
   наводняването единични и дуплекс канализация повдигане единици. 
   Заявленията 
   Basement апартаменти, барове, мазе партийните зали, сауни, кина и театри, обществени сгради, хотели, заведения, ресторанти, училища, промишлени помещения, колективно обезвреждане отпадни води от редици от къщи, магазини и болници и т.н. 

    
  • Hmax
   144,00 т
   Qmax
   716 m³ / ч

   Дизайн 
   коплирана, едноетапно спираловидна камера корпуса на помпата, рейтинги на EN 733, със заменяеми вал ръкав и износване корпус пръстени. Дизайн на ATEX. 
   Заявленията 
   Спрей за напояване, напоителни, отводнителни и водоснабдителни системи, отоплителни и климатични системи, кондензат транспорт, басейни, обработка на топла вода, вода за охлаждане, за борба с огъня вода, морска вода, масло, солен разтвор, питейна вода, почистващи препарати, бракични води, техническа вода и т.н.

    
  • Hmax
   95,00 м
   Qmax
   700 m³ / ч

   Дизайн 
   коплирана, в онлайн циркулационна помпа с спираловидна камера корпус и стандартизиран двигател. 
   Приложения 
   топла вода отоплителни инсталации, охлаждащи вериги, климатици, вода и водоснабдителни системи за услуги, индустриални системи за рециркулация.

    
  • Hmax
   95,00 м
   Qmax
   700 m³ / ч

   Дизайн 
   коплирана циркулационна помпа в линия със система за регулиране на оборотите на двигателя, монтирани; вал помпа и вала на двигателя са здраво свързан. 
   Приложения 
   топла вода отоплителни инсталации, охлаждащи вериги, климатични системи, системи за вода и водоснабдителни обслужване, индустриални системи за рециркулация.

    
  • Hmax
   38,50 м
   Qmax
   1.095 m³ / ч

   Дизайн 
   коплирана, в онлайн близнак циркулационна помпа, помпен вал и вала на двигателя са с корава връзка. 
   Приложения 
   топла вода отоплителни инсталации, охлаждащи вериги, климатични системи, системи за вода и водоснабдителни обслужване, индустриални системи за рециркулация.

    
  • Hmax
   97,00 м
   Qmax
   1.900 m³ / ч

   Дизайн 
   Вертикална коплирана, в онлайн циркулационна помпа с спираловидна камера корпус и стандартизиран двигател. 
   Приложения 
   топла вода отоплителни инсталации, охлаждащи вериги, климатици, вода и водоснабдителни системи за услуги, индустриални системи за рециркулация.

    
  • Hmax
   160,00 т
   Qmax
   740 м³ / ч

   Дизайн 
   Хоризонтален, дълго заедно, едноетапно спираловидна камера на корпуса, с рейтинги и основни измерения на EN 733 в гърба разтегателен дизайн, със заменяеми вал ръкави / вал, защитаващи ръкави и износване корпус пръстени. Дизайн на ATEX. 
   Заявленията 
   Спрей за напояване, напоителни, отводнителни, топлофикационни, водоснабдителни системи, отоплителни и климатични системи, кондензат транспорт, басейни, противопожарни системи, обработка на топла вода, вода за охлаждане, за борба с огъня вода, масло, физиологичен разтвор, питейна вода, леко солена вода, ползвана вода и т.н.

 • Hmax
  100,00 т
  Qmax
  150 m³ / ч

  Дизайн 
  Хоризонтална самозасмукваща на корпуса, спираловидна камера, едностъпална, с отворен multivane ротор, в близко разположен дизайн. Помпата е твърдо свързана с двигателя чрез колянов вал. Дизайн на ATEX. 
  Заявленията 
  помпа за работа с чисти или агресивни течности не химически и механично агресивен към помпените материали. 
  Спрей напоителни системи, системи за техническо водоснабдяване, канализация, дренажни системи, Противопожарни системи, понижаване нивото на подпочвените води, битово водоснабдяване, Климатични системи, охладителни системи, басейни, системи за водоснабдяване

   
  e-max.it: your social media marketing partner