Индустриални помпи

KSB предлага най-съвремените индустриални решения, предназначени за почти всички приложения в заводите. Единствено помпите на KSB могат да работят и в най-суровите условия, като едновремено с това постигат най-високо ниво на безопасност.
 
Иновативни технологии за промишлеността и изключителна надеждност
 
Независимо дали говорим за стандартизирани помпи, херметизирани помпи, потопяеми сондажни помпи или диафрагмени помпи - KSB предлага авангардни, технически напреднали решения за индустриалните приложения, обхващащи всички процеси в индустрията.
 
Продуктите на KSB за индустрията са лесно пригодими и подходящи за употреба в широк спектър от приложения от фармацевтичната хранително-вкусовата промишленост, производството на напитки, пожарозащитни помпи, производство на сняг, производство на захар...
 
В допълнение, продуктите на KSB предлагат най-високо ниво на качество, понасяйки най-тежките оперативни предизвикателства: екстремни температури, високи налягания, агресивни, корозивни или твърди частици - KSB гарантира безпроблемна работа. Надеждно, безопасно и устойчиво.

`