Токоизправители за DC спирачки

Елин Инженеринг ООД разполагаме на склад с богата гама токоипзравители за Постояннотокови (DC) електромагнитни спирачки за електродвигатели и други приложения.

С различни захранващи и изходящи напрежения, нашите токоизправители могат успешно да заменят всички видове изправителни блокове използвани от световните производители.

Технически характеристики на токоизправителите

thumb izpravitel spirachkaЕлин Инженеринг ООД разполагаме на склад с богата гама токоипзравители за Постояннотокови (DC) електромагнитни спирачки за електродвигатели и други приложения.

С различни захранващи и изходящи напрежения, нашите токоизправители могат успешно да заменят всички видове изправителни блокове използвани от световните производители.

Предлаганите модели са 4 типа:

Изправител Тип S

Полувълнов изправител, с варисторна защита на входа и изхода. Прилага се за постояннотокови D.C. спирачки, когато не е необходим голям спирачен момент и бързо време за спиране.

Изправител Тип N

Пълновълнов изправител, с варисторна защита на входа и изхода. Прилага се за постояннотокови D.C. спирачки, когато не е необходим голям спирачен момент и бързо време за спиране.

Изправител Тип R

Токоизправител за спирачки на електродвигатели, когато е необходимо бързо спиране. Разполагат със НЗ Статичен Бързодействащ Превключвател, който отваря постояннотоковата верига, когато се прекъсне AC захранването, без да се използват външни връзки.

Изправител Тип P

Високотехнологични изправители, практически приложими при изисквания с висок спирачен момент и кратко време за задействане. Електронно устройство монтирано в изправителя, позволява да разполагате с пълната вълна за по-малко от 1 секунда, след което спада на половин-вълнов цикъл. Този ефект се дължи на пренапрежението получено в спирачката при задействане.

Важно при този тип изправители е да се използват входящите кабели, а не изходящите на токоизправителя. Правилната работа на токоизправителя е гарантирана при режими на работа над 500ms.

Преди използването на този тип токоизправители, трябва да бъдете сигурни, че захранващото напрежение е синусоидално, а не импулсно или друг вид. Също така е важно да няма никакви радиочестотни или други EMC смущения.

e-max.it: your social media marketing partner