Шпиндел двигатели

Високочестотни електромотори до 24 000об/мин с нисък център на оста

Шпиндел мотор

 КАТАЛОГ НОВ: Шпиндел мотори AR

 КАТАЛОГ СТАР: Шпиндел мотори HMA |  КАТАЛОГ: Шпиндел мотори HMB |  КАТАЛОГ: Шпиндел мотори HM90

Високооборотните мотори Hertz® са проектирани и произведени за Елин Инженеринг, като са съобразени с изискванията на българския и европейския пазар.

Богатата гама на Hertz®, предлага решения за всички нужди на разумни цени за плоски мотори с нисък център на оста на въртене.

Нашите шпиндел-мотори от ново поколение са проектирани за висока скорост и ефективност, чрез оптимизиране на магнитните вериги - до 7kW.

Шпиндел ел. двигателите намират главно приложение при металообработващи и дървообработващи машини с ЦПУ.

Основните спецификации на шпиндел-моторите са:

  • Високи обороти (до 24 000 rpm);
  • Компактен дизайн;
  • Минимални вибрации;
  • Висока точност и прецизност;

Шпиндел електродвигателите са малки, точни и много надеждни електрически двигатели, при които инструмента се закрепя директно на вала.

Шпиндел моторите се захранват от честотни регулатори, като по-този начин се гарантира плавното изменение на оборотите в двете посоки, точно позициониране на детайла и ненадмината динамика на тръгване и спиране.

В сравнение със стандартния асинхронен ел. двигател, шпиндел моторите имат по-голям въртящ момент и значително по-добра динамика, поради ниския инерционен момент. Ако стандартния ел. двигател достига 1500 оборота за 360 ms, на шпиндел-мотор със същата мощност са необходими под 100ms.

 

За поръчка и запитване

Телефон: 031 499 188

Email: elin@eldvigateli.com

Skype: elin-engineering