ТРИФАЗНИ ЕЛЕКТРОМОТОРИ

Здрави асинхронни ел. двигатели с кафезен ротор. Налични на склад. На добра цена!

Склад електродвигатели

Елин Инженеринг ООД използваме най-голямата складова наличност от нови и употребявани електродвигатели на Балканите!

При направена поръчка можем да доставим, дори най-големите електродвигатели от каталога ни, в рамките на 24ч. до всяка точка на България.

 

Каталог ЕлектродвигателиПодробен каталог с размери и технически характеристики на чугунените трифазни електромотори VALIADIS, Серия К

Електродвигател VALIADIS в чугунен корпус

Нищо не потвърждава надеждността на чугунения корпус така, както годините безпроблемна работа. Електродвигателите VALIADIS са:

  • Много по-здрави и издръжливи на удари
  • Устойчиви в агресивни среди
  • Много по-тихи и работят без вибрации;
  • С монтирани семеринги от двете страни на вала;
  • С възможност за завъртане на клемната кутия на 180°

24 месеца гаранция

Защо нашите електромотори имат РЕАЛНА ГАРАНЦИЯ

Иконка ремонт

Сервиз в България

Сервизът ни се намира на Автомагистрала Тракия. Разполагаме на склад с резервни части и с уникални машини за ремонт и диагностика на ел.двигатели.

SKF circle logo

Лагери SKF

Тъй като лагерите на един електродвигател са много важна част от неговата конструкция. Всички наши електромотори са оборудвани с най-качествените лагери - SKF

S1 иконка

S1 режим на работа

Нашите електромотори са проектирани да работят 24ч. в денонощието, 365 дни в годината, при 100% натоварване.

IP55 оранжева иконка

Степен на защита IP55 (IP56)

Всички наши електродвигатели са сертифицирани със степен на защита IP55 (срещу прах и вода). При заявка от страна на клиента може да се повиши до максималната IP56

вакуумно-пресово импрегнирана намотка

Вакуумно-пресовата импрегнация (VPI - Vacuum-pressure impregnation) е най-качественият метод за "лакиране" намотките на електромоторите.

Тази най-съвременна технология използват едва 10% от производителите на електродвигатели, главно при екстремни и изключително тежки натоварвания.

Методът на импрегнация е един от най-важните фактори за удължаване живота на електродвигателите, затова VALIADIS е приел метода на VPI като стандарт за всички наши електродвигатели.

Това е още една причина за МНОГО по-малкия брой аварии на електродвигателите на нашите клиенти.

PTC релета и сензори

Всички нови електродвигатели, предлагани от Елин Инженеринг са с фабрично вградени PTC позисторни сензори във всяка от трите фази на намотката.

Тези сензори, в комбинация със защитно реле са най-съвремения и надежден метод за температурна защита на електромотори.

За разлика от другите известни методи за защита, термисторните сензори се задействат преди намотката да е достигнала температура, която може да я увреди.

Електродвигатели ефективност IE3

Всички електродвигатели VALIADIS, произведени след 2015г. отговарят на Стандартите за ефективност IE3 или IE2 за работа с инвертор.

Така може да спестите над 40% от разходите си за електроенергия, особено в случаите с частично натоварване на електродвигателите под номиналната мощност.