dvigatel postoyanni magniti

Предлагаме 2 варианта на трифазни електродвигатели с постоянни магнити, които са подходящи за фирми, при които енергоспестяването е приоритет:

  1. WQuattro - Серията електродвигатели W22 Quattro са т.нар. "хибридни електродвигатели", които се състоят от късо-съединен ротор с отлят алуминий и постоянни магнити. Тази серия позволява директно пускане в мрежата и осигурява надеждна работа с високо КПД при постоянен режим на работа.
  2. WMagnet - Серията електродвигатели W22 Magnet са синхронни електродвигатели, чийто ротор съдържа постоянни магнити. Тези електродвигатели не могат да се пускат директно в мрежата и се захранват задължително с честотен регулатор (инвертор,VFD) серия CFW-11, които са разработени специално за тази цел.

  КАТАЛОГ: Електродвигатели с постоянни магнити IE4 и IE5

По-голяма плътност на мощността - намалена маса и обем

сравнение магнити трифазен двигател

Моторите с постоянни магнити Super Premium Efficiency отговарят на нивата на ефективност IE4 и IE5 в съответствие с IEC стандарта 60034-30-1.

Магнитите, вкарани в ротора, осигуряват значително намаляване на електрическите загуби и по този начин температурата на двигателя, позволявайки по-малки размери на корпуса.

В сравнение с обикновените трифазни асинхронни ел. двигатели със същите мощност и обороти, теглото и обемът на еквивалентните двигатели W22 Magnet Super Premium ел. двигатели са намалени с цели 77% (вижте примера по-долу).

Моторите с магнити W22 работят при по-ниски температури, без значение от оборотите.