Електродвигатели 6kV

Средно и високо напрежение от 1000V до 13.8 kV


Елин Инженеринг ООД e семейна фирма с повече от 50 години опит в някои доставката, експлоатацията и ремонта на някои от най-големите електрически генератори и електродвигатели в България.

Благодарение на натрупания опит и на дългогодишните контакти в бранша, ние можем да предложим точния електродвигател, от който имате нужда по отношение - цена, срок за доставка, специални модификации и други.Електродвигател с навит ротор 6kV

Основните производители, с които работим са WEG и VALIADIS.

WEG е глобален лидер в производството на електродвигатели в света. WEG разполага с 45 завода, които произвеждат над 70 000 електродвигателя всеки ден. Фирмата е доставчик за някои от най-тежките приложения без значение дали става въпрос за минната индустрия, генерирането на енергия или други.

VALIADIS e най-стария съществуващ завод за електродвигатели на Балканите.

Една от посоките, в които са насочени новите разработки и проекти на нашите партньори са електродвигателите средно напрежение. Предлагаме пълна гама ел. двигатели 6 kV, като срокът за производството им е 2 месеца:

Възможни са най-различни проекти и параметри на високоволтовите електродвигатели, като различно захранващо напрежение, степен на защита и други.

Освен производството на електродвигатели средно напрежение (6 kV), предлагаме и ремонт на високоволтови електродвигатели. Осъществяван в най-кратки срокове, а гаранцията на ремонтираните електродвигатели е същата като на новите.

Предлагаме също преизчисляване и пренавиване на електродвигатели от средно (високо) напрежение 6 kV - към ниско напрежение – 400V, без да бъдат променяни други техни параметри и характеристики.


КАТАЛОГ: Електродвигатели 6 kV


Реализирани проекти електродвигатели 6 kV


Табелка на електродвигател Valiadis 1,25MW