Електромотори и всичко около тях

Редуктори, шайби, съединители, инвертори и други - Специалистите ни са на Ваше разположение за да направим заедно правилния избор, предлагайки оптимално качество на най-добри цени.

Стараем се да осигурим всичко от "А" до "Я" на клиентите си, като по този начин Ви улесним максимално и Ви спестим време, нерви и пари.

Ние сме горди да се наречем "семейна фирма" и вярваме в предимствата на този тип организация, поради много по-бързото вземане на решенията, личната ангажираност и знанията предавани през поколенията.

Партньори

VALIADIS

valiadis bulgaria

С подписания през 2010г. договор, станахме единственият представител за България на най-големият производител на електродвигатели на Балканите - VALIADIS S.A.

През годините разширихме своето сътрудничество с VALIADIS приемайки производството на някои от серийте им електродвигатели.

С помощта на VALIADIS предлагаме на Българския пазар продуктите на: AuCom, LSis, Bonfiglioli, Temporiti, Brook Crompton, Oemer и други

Научете повече за VALIADIS ...

KSB

KSB Logo

Елин Инженеринг е единственият сертифициран сервиз и дистрибутор на KSB, предлагайки уникалния KSB SupremeServ включващ: Научете повече за помпите KSB ...

WEG

WEG logo

Фирмата ни е преминала процедура по сертифициране като официален сервизен партньор на WEG за България и региона.

WEG е един от най-големите производители на електродвигатели, а WATT-DRIVE е тяхната марка за производство на редуктори.

Научете повече за WEG ...

WATT DRIVE

watt drive

Фирмата ни е преминала процедура по сертифициране като официален сервизен партньор на WEG и WATT DRIVE за България и региона.

WEG е един от най-големите производители на електродвигатели, а WATT-DRIVE е тяхната марка за производство на редуктори.

Научете повече за редукторите WATT DRIVE ...

Търсене и цена

Използвайки вече създадените ни контакти и дългогодишен опит в бранша, предлагаме съдействие в откриването и закупуването на нови ел.двигатели, редуктори, компресори, помпи и други машини свързани с нашата дейност, които да бъдат перфектно съобразени с вашите нужди.

В този сайт ще намерите редица инструменти, които да улеснят Вашия избор, както и електронен магазин-каталог, в който ще намерите някои от продуктите, които предлагаме, тяхното описание и характеристики. Ако желаете и Ви предстои да купите нов или втора употреба ел.двигател, редуктор или нещо около тях - Не се колебайте да ни позвъните или да изпратите Вашето запитване.
Един от складовете ни за електромотори, редуктори и части за тях

Опитът ни е доказал, че закупуването на употребявани (втора употреба) и използвани електродвигатели трябва да се избягва винаги, когато смятате да използвате машината за вашето производство. Дори и електродвигателят никога да не е въвеждан в експлоатация, а само да е стоял "на склад", недостатъците са много повече от удоволствието от ниската цена.