Varisco Logo

Чрез Елин Инженеринг ООД може да поръчате помпи и резервни част с марката Varisco.

Varisco има ясно определена задача: производството и продажбата на помпи за промишлеността, строителството, гражданската защита, противопожарните системи и аварийните ситуации.

VARISCO e основана през 1932 г., компанията започва производството на помпи през 1948 г. Към днешна дата, Varisco е известен по целия свят като синоним на качество в проектирането и производството на помпи.

Успехът в силно конкурентния пазар, постигната чрез работа в екип и развитието на консенсус и сътрудничество на щатни и нещатни служители, иновации, интерпретация и очакване на изискванията за постоянно развиващ се пазар, както и възможността за предоставяне на услуги, подпомагане на клиентите при избора, монтажа и поддръжката на помпи и способността за решаване на конкретни проблеми.

Най-важният ресурс на компанията са нейните служители. Varisco може да разчита на екип, състоящ се от хора с дълъг корпоративен опит, който поддържа нови служители, изпълнен с ентусиазъм и професионализъм на разположение на компанията.

Фирмата винаги е била фокусирана върху международното развитие, обръща специално внимание на езиковото обучение и компетентността на своите служители като неразделна част от системата за качество.
Иновациите не са само в гениални идеи: разработването на продукти изисква както лабораторно, така и полево тестване.

Varisco има уникален център за изследвания и развитие, чиято мисия е да гарантира на компаниите с дълга история да поддържат водещите си позиции.

Предложението на Varisco се състои от стандартни продукти, представени в каталога, които предлагат широка гама инженерни решения.

  • Центробежни помпи
  • Вакуумни помпи
  • Помпи за шумоизолация
  • Потопяеми помпи
  • Обемни помпи 
  • Противопожарни инсталации

 КАТАЛОГ: VARISCO