Индекс на статията

sigma pompi

 

Акционерно дружество "Сигма Груп" е модерна, динамично развиваща се машиностроителна компания, която е водещ производител на помпено оборудване в Чешката република. В момента SIGMA е насочена към изследване, разработване и производство на помпи и помпени инсталации със средни и високи показатели, както и уникални помпи, предназначени за промишлена експлоатация.

В този сегмент SIGMA  се конкурира с водещите световни компании в тази индустрия и по този начин успешно продължава дългогодишната традиция на производство на помпи в региона на Централна Моравия. Основните клиенти включват местни и чуждестранни промишлени предприятия в областта на леката и тежка техника, класическата и ядрената енергетика, нефтохимията, нефтодобива, минното дело и преработката на минералите и водните ресурси.

Нашите собствени научноизследователски лаборатории, модерно оборудвани производствени халета и широка обслужваща база, заедно с многогодишен опит в инсталациите, позволяват на компанията да предложи на клиентите пълна доставка до ключ в производството на помпено оборудване.

Всички помпи SIGMA притежават сертификат за качество в съответствие с EN ISO 9001 (включително EN ISO 3834-2), EN ISO 14001 (EMS) и EN ISO 18001 (OHSAS).

SIGMA е лидер на Съюза на производителите на помпи в Чешката република и член на Асоциацията на европейските производители на помпено оборудване EUROPUMP.

e-max.it: your social media marketing partner