logo caprari

Елин Инженеринг ООД, предлага на българския пазар всички модели на помпите Caprari с най-кратък срок за доставка и най-ниски цени.

Caprari е една от водещите световни компании в производството на помпи и центробежни електрически помпи и в разработването на усъвършенствани решения за интегрирано управление на водния цикъл.

Основана през 1945 г. от Amadio Caprari, компанията непрекъснато разширява и разнообразява бизнеса си, като реагира с иновативни продукти и услуги на специфичните и променящи се нужди на водоснабдяването, в партньорство с все по-тясно специализирани клиенти.

Благодарение на изключителното си и разнообразно ноу-хау, днес Caprari е в състояние да предостави най-добрите и най-ефикасни решения за всяко голямо водопотребление, включително колекции от помпи за дълбоки кладенци, сондажи, отпадни води и отводняване, водоснабдяване и дистрибуция за жилищни, промишлени и селскостопански цели и различни приложения за обработка на вода.


Водни помпи DAB

Елин Инженеринг ООД предлага помпи DAB, доставени директно от склада.

Flygt

FLYGT е световно известна марка, която осигурява на клиентите си пълен обхват от продукти и решения за движение на чисти и мръсни води.

FLYGT проектира и произвежда сухи и потопяеми помпи и миксери, както и модерни технологии за наблюдение и контрол.

FLYGT работят в сфери като минната индустрия, строителство, земеделие и много други

Drakos Polemis Помпи

Елин Инженеринг предлага помпите DP PUMPS (DRAKOS POLEMIS) в България.
DP PUMPS (DRAKOS POLEMIS) е фирма с 60 годишна история в производсвтото на висококачествени помпи, покриващи широка гама от приложения.DP PUMPS (DRAKOS POLEMIS) е фирма с 60 годишна история в производсвтото на висококачествени помпи, покриващи широка гама от приложения.

Денс DARKOS POLEMIS (DP PUMPS) са водещ гръцки производител в области като производството на електроенергия, корабоплаването, строителството, селското стопанство и други.

Помпите DARKOS POLEMIS разполагат с добре организрана мрежа за продажби, поддържана от инженерингов и сервизен отдел.

Българските клиенти на DRAKOS POLEMIS могат да закупят помпите от Елин Инженеринг ООД, като това гарантира максимално кратък срок за доставка и преференциални цени.

VW DRAKOS POLEMIS

 
 

IL-N DRAKOS POLEMIS

 
 

LDP DRAKOS POLEMIS

 
 

VD DRAKOS POLEMIS

 
 

NA DRAKOS POLEMIS

 
 

DP-BLOCK DRAKOS POLEMIS

 
 

LDP-X DRAKOS POLEMIS

KSB Logo

KSB е най-големият производител на помпи в света, създадена 1871г. в момента фирмата разполага с 170 обекта по света, в които работят над 15 000 души 
Елин Инженеринг ООД е единственият лицензиран и проверен сервиз в България, който може да гарантира правилния избор и поддръжка.

КАТАЛОГ: KSB