KEM-P вибромотори

Вибрационни двигатели, вибратори, вибриращи елементи и оборудване

KEM P vibromotori

Вибромоторите KEM-P се представлява в България и Румъния от Елин Инженеринг

KEM-P е създадена през 1990 г. като фамилна компания на име KEM-P Elektrik Motor Pompa Ith.Ihr.San.Tic.Ltd.Sti. чрез отделяне от фирма, която произвежда DC електродвигатели и проектиране.

Kem-p е доайен в производството на специални машини, използвани в промишлеността, като от 2000 г. започва да произвежда и електрически и пневматични вибрационни двигатели и оборудване за тях.

Следвайки внимателно развитието в индустрията, Kem-P произвежда вибрационните двигатели, необходими в тази област, като по-икономични, по-качествени и по-естетични продукти, използвайки всички възможности за подобряване на технологията.

Висококачествената продукция се осигурява чрез тестване и щателен контрол на качеството, направен от опитен персонал на всеки етап от производството.

Вибромоторите са в клас на защита IP 66 и с различни опции за работен цикъл, напрежение и честота, те са произведени от два различни материала - алуминий и чугун. При нужда нашата проектна група произвежда специфични за клиента решения.

Вибрационни двигатели - Вибромоторите Kem-P предлагат постоянна надеждност и дълъг експлоатационен живот с естетичен дизайн и строг контрол на качеството на всеки етап от производството.

Тампони и вибрационни елементи - Осцилационните елементи ESTA се използват и във вибриращите и ситовите захранващи устройства, които работят при високи нива на вибрации, които не могат да бъдат поддържани от стоманени спирални пружини и гумени клинове.