40 години опит в ремонта на електродвигатели и помпи

Внуците на Атанас Видев сме третото поколение специалисти в пренавиването на електромотори. Ние извършваме ремонти, които други сервизи наричат "невъзможни", а след това електродвигателите са като на чисто нови.

Дори и малки неизправности в ел. двигатели могат да блокират производствените линии и да хвърлят графиците Ви в пълен хаос. При такъв голям риск, изборът на надежден сервиз за ремонт на електродвигатели е важен за всяка фирма.

Сервиз "ЕЛИН" разполагаме с опита, уменията и всички необходими машини за ремонт и профилактика на ел.двигатели, водни помпи, компресори и други електрически машини.

Ние знаем, че всяко забавяне или лошо качество на ремонта струват скъпо!

Ето защо, при нужда от спешен и отговорен ремонт на електрически двигатели, предприятия от цяла България избират Сервиз „ЕЛИН”

  • При спешни поръчки Сервиз ЕЛИН ремонтираме изделието без прекъсване на работния процес, дори и в почивните дни - Може да разчитате на нас - 24 часа в денонощието, 365 дни в годината;
  • При нужда фирмата осигурява собствен превоз за цялата страна, независимо от мощността и габаритите на електродвигателя;
  • 12 месеца неуспорима гаранция;
  • Не пестим за сметка на качеството! SKF, SCHENCK, BASF,ISOVOLTA, MOBIL...Материалите, използвани в ремонта, са сертифицирани и съобразени с европейските стандарти за контрол на качеството.

"Тайната успеха" ни е в това, че за нас ремонтът далеч не свършва с пренавиването на статора. При нужда се извършват:

Представяме Ви списък на някои от марките електродвигатели, водни помпи и компресори които сме ремонтирали от създаването на Сервиз ЕЛИН през 1989 година:

WEG, BAUMULER, ABB, ASEA, LEROY SOMER, SIEMENS, LENZE, KSB, FLYGT, COPELAND, BITZER, CALPEDA, LOWARA, DAB, SIGMA, GRUNDFOS, BALDOR, GAMAK, HOMA, MEZ, VEM, ELIN Motoren, PLEUGER, SEW, ВИПОМ, ЕЛПРОМ, ЗАЕ

За контакт

Елин Инженеринг ООД
ПЛОВДИВ: 4141 Трилистник,
Индустриален път №1

Тел: 031 499 188
GSM: 0888 826 493
GSM: 0895 581 912
Email:elin@eldvigateli.com
Skype:elin-engineering